Skip to main navigation Skip to main content

Dit is Vrendle Go

 • Draadloos en eenvoudig
 • Meer dan 140 unieke trainingen
 • Meekijken met ieder mobiel apparaat
 • Toegang tot een grote community
Vrendle Go bestellen
Slechts 99,- per maand
Eenmalig 449,- voor Oculus Go (VR Bril) inclusief installatie

Start vandaag met virtual reality therapie

Is jouw organisatie klaar om met Virtual Reality aan de slag te gaan? Kom met ons in contact en wij helpen jullie met het integreren en implementeren van Virtual Reality. Compleet van A tot Z! 

Neem contact op
Petra Fokkema

Cognitief gedragstherapeut

“Het toepassen van Oculus Rift in de therapiekamer heeft mij vooral veel nieuwe inzichten gegeven en me geholpen cliënten nog beter te begrijpen. Zoals gezegd begeleid ik cliënten nu nog veel nauwer tijdens de eerste stappen in een voor hun angstige omgeving, dus dat is heel interessant om op die manier te ervaren.”


 • Toename durf en zelfvertrouwen

  Cliënten rapporteren een toename aan durf en zelfvertrouwen om hun angsten te ondergaan. VRET werkt daarmee drempelverlagend voor verdere exposure opdrachten

 • Efficiëntie

  Cliënten kunnen meer oefenen, in minder tijd. Er is meer tijd om de exposure oefeningen écht aan den lijve te ondervinden in plaats van veelal te praten over de oefeningen.

 • Angsten overwinnen

  Angstige mensen hebben de neiging om situaties die ze eng vinden te vermijden. Bij alle soorten angst, komt vermijdingsgedrag in meerdere of mindere mate voor.

Cliënten behandelen in een veilige omgeving

Virtual Reality (VR) brengt de buitenwereld naar de veilige setting van de therapieruimte. Door de meeslepende beelden denk je dat je daadwerkelijk in de getoonde wereld aanwezig bent. Niet voor niets wordt Virtual Reality ingezet voor onder andere therapie, training en ontspanning.

Hoe werkt Vrendle?

Maak kennis met onze partners

Blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verhalen omtrent Vrendle.

Meetup 2019 Q1: Vrendle 2.0 & Implementatie aan het licht

Donderdag 28 maart zijn we weer met 28 Vrendle enthousiastelingen samengekomen, dit keer bij de Bascule in Amsterdam.

Lees verder

Student van nu, professional van morgen

Virtual Reality in het onderwijs van de Hanzehogeschool, het is nu een feit. Ter voorbereiding op de les ‘Sociale Vaardigheden’, zagen 600 eerstejaars studenten Sociaal Werk in een week tijd enkele VR-video’s.

Lees verder

De halfjaarlijkse Founding Father Meet-up van Vrendle bij Cosis in Meppel

Deze meeting stond in het teken van multi-inzetbaarheid van VR binnen geestelijke gezondheidszorg en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Vrendle Go.

Lees verder

Hoe Vrendle met de techniek meegroeit in de jungle van VR

Opletten, zoeken, proberen en falen. Vier onderwerpen waar Vrendle veel waarde aan hecht. We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en zoeken constant naar verbeteringen.

Lees verder

De impact van een VR-rondleiding op de IC

We weten dat een kijkje nemen op de afdeling waar je naar toe gaat een geruststellend effect heeft. Zo kunnen kind en ouders zien waar ze na de operatie opgenomen worden, wie daar werken, wat ze kunnen verwachten en kunnen ze vragen stellen.

Lees verder

Toekomstige zorgverleners bedenken en ontwikkelen LVB-productie

Op maandag 18 juni hebben vijf studenten van de opleiding SPH/Social Work en Pedagogiek van de Hanzehogeschool Groningen hun eigen VR-productie gepresenteerd. Zij vertelden over hun ervaringen van de afgelopen maanden en toonden vol trots het eindresultaat.

Lees verder

Een waardevolle dag voor VR in de zorgsector

Afgelopen dinsdag was het tijd voor de vierde editie van de Founding Father Meetup. Ditmaal in Delft bij GGZ Delfland.

Lees verder

Wilhelmina Kinderziekenhuis geeft rondleiding in Virtual Reality

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis heeft een virtuele rondleiding laten ontwikkelen zodat kinderen zonder spanning rond kunnen lopen op de intensive care en daarmee alvast kunnen wennen aan de situatie.

Lees verder

Contact

Wij komen graag met je in contact! Of het nu gaat om content creatie, Vrendle, de levering van hardware of advies: wij staan voor je klaar.