Skip to main navigation Skip to main content

Twee maanden Vrendle, waar staan we nu?

21 November 2016

Samen met een twintigtal zorginstellingen uit heel Nederland hebben we Vrendle twee maanden geleden gelanceerd. 

Nieuwe content

Op het moment zijn wij druk bezig met de productie van nieuwe VR-video’s, waaronder agressieregulatie en vechtscheidingen. De VR-training voor agressieregulatie is bedoeld om beter te gaan met agressie. De VR-video over vechtscheidingen ‘door het oog van een kind’, is een VR-empathievideo voor meer begrip en inleving voor scheidende ouders. Beide video’s worden in samenwerking met Jeugdhulp Friesland geproduceerd. Wij vinden het belangrijk dat er tijdens het project nauw contact is met professionals uit dit vakgebied. Zij leveren een bijdrage aan de inhoud van de behandelvideo. Elke video die op Vrendle staat is therapeutisch onderbouwd. Een video wordt getoetst op effectiviteit waarbij wordt gekeken naar de fysiologische- en/of emotionele reacties van een cliënt. 

Nauw contact met professionals uit het vakgebied vinden wij belangrijk bij de ontwikkeling van nieuwe content

Implementeren van VR in uw behandelingen

Voor het implementeren van Vrendle bij zorginstellingen hebben wij een gids gemaakt. De gids wordt begin volgend jaar opgeleverd bij alle organisaties die bij Vrendle zijn aangesloten. Deze is tevens beschikbaar voor alle nieuwe organisaties die in de toekomst met Vrendle gaan werken.

In de gids wordt een globaal beeld geschetst hoe Virtual Reality geïntegreerd wordt in een organisatie. Er is duidelijk uitgelegd wat Vrendle precies inhoudt, hoe dit ingezet wordt en hoe hiermee behandeld wordt. Ook de technische aansluiting van de hardware wordt stap voor stap uitgelegd. De belangrijkste lessen die wij als Vrendle mee willen geven is het blijvend evalueren en communiceren.

Leaseplan

Om met Vrendle aan de slag te gaan is een pc met speciale eisen en een VR-bril nodig. Wij hebben daarom voor iedereen die met Vrendle wil werken een leaseplan beschikbaar gesteld. Iedereen kan tegen een gereduceerd tarief de hardware per maand leasen.   

Tevens bieden wij hulp op afstand. Bij een defect streven wij ernaar tijdens kantoortijden binnen 4 uur de hardware te vervangen.

Ook gebruik maken van Vrendle? 

Geïnteresseerd in het gebruik maken van Virtual Reality? Stap dit jaar nog in als Founding Father. Vanaf 2017 is Vrendle alleen nog beschikbaar in een abonnementsvorm. De verschillende abonnementsvormen komen binnenkort op de website van Vrendle.

Founding Fathers hebben de volgende privileges:

  • Drie jaar onbeperkt toegang tot de content gemaakt door Founding Fathers;
  • Eigen video (content) ontwikkelen samen met Vrendle;
  • Voor alle nieuwe functionaliteiten een gratis update;
  • Voordelige hardware lease;
  • Return on Investment op de ingebrachte content (via een pay per view model);

Interesse om met en aan Vrendle te werken? Neem direct contact met ons op en maak zo snel mogelijk een afspraak. 

Ook gebruik maken van Vrendle?

Neem voor meer informatie over het produceren van 360 graden video’s contact met ons op!

Neem contact op