Skip to main navigation Skip to main content

Wat is Vrendle?

Vrendle is een online bibliotheek met 360 graden video’s die worden ingezet bij behandeling, training en ter ontspanning. Vrendle is samen met verschillende zorgorganisaties ontwikkeld om Virtual Reality in te zetten voor in de zorg.

Start met Vrendle

Bibliotheek met 360 graden video's

Onder Virtual Reality (VR) verstaan wij alle vormen van gesimuleerde omgevingen waarin gebruikers worden ondergedompeld in een ervaring die voor hen op dat moment levensecht is. Dit noemen we ook wel een Immersive Experience. De beelden die je binnen in een VR-bril ziet kunnen bestaan uit filmmateriaal, een 3D omgeving die door de computer wordt gegenereerd of een combinatie hiervan. 

In de bibliotheek staan diverse VR-video’s en programma’s. Behandelaren kunnen gebruik maken van alle therapieën en trainingen die in de online bibliotheek van Vrendle staan.

Virtual Reality (VR) brengt de buitenwereld naar de veilige setting van de therapieruimte. Door de meeslepende beelden denk je dat je daadwerkelijk in de getoonde wereld aanwezig bent. Niet voor niets wordt Virtual Reality ingezet voor onder andere therapie, training en ontspanning. 

Mogelijkheden

Elke zorginstelling kan gebruik maken van Vrendle, klein of groot. We werken met abonnementen zodat er zeker een passende oplossing voor iedereen tussen zit. Neem contact op voor de actuele prijzen. 

Vrendle abonnement

Met het Vrendle abonnement kun je direct starten met behandelen van cliënten. Het systeem is plug & play en wij zorgen ervoor dat je account al vooraf is ingesteld.

Vrendle abonnement met VR-set
  • VR-laptop en VR-bril
  • Inclusief installatie, training en servicecontract
  • Gebruik van de VR-bibliotheek
  • Toegang tot de community met deelnemende zorgpartijen
  • Twee keer per jaar een meetup met alle deelnemende partijen
  • Service en support dankzij een persoonlijke Community Manager
  • Vervanging binnen 8 uur bij calamiteiten
  • Implementatie ondersteuning
  • Toegang tot een HBO instelling voor uitvoeren van onderzoeksopdrachten
  • Minimale contractduur van 36 maanden, te betalen op jaarbasis
Logo Sensiks

Ervaar Vrendle ''sensorfied'' met de Sensory Reality Pod

Ervaar Vrendle met al je zintuigen in de Sensory Reality Pod. Door onder meer de geur-, temperatuur-, luchtstroom- en lichtfrequenties worden alle zintuigen gelijktijdig gestimuleerd. Het brein wordt hierdoor op nog meer punten geprikkeld dan bij enkel VR, waardoor de ‘’immersive’’ ervaring nog werkelijker voelt. Sensiks geeft het idee van de realiteit een hele nieuwe dimensie.

Sensiks.com

Is jouw organisatie klaar voor VR-behandelingen?

Is jouw organisatie klaar om met Virtual Reality aan de slag te gaan. Kom met ons in contact en wij helpen jullie met het integreren en implementeren van Virtual Reality. Compleet van A tot Z!

Neem contact op