Skip to main navigation Skip to main content

Wat is Vrendle?

Vrendle is een online bibliotheek met 360 graden video’s die worden ingezet bij behandeling, training en ter ontspanning. Vrendle is samen met verschillende zorgorganisaties ontwikkeld om Virtual Reality in te zetten voor in de zorg.

Start met Vrendle

Bibliotheek met 360 graden video's

Onder Virtual Reality (VR) verstaan wij alle vormen van gesimuleerde omgevingen waarin gebruikers worden ondergedompeld in een ervaring die voor hen op dat moment levensecht is. Dit noemen we ook wel een Immersive Experience. De beelden die je binnen in een VR-bril ziet kunnen bestaan uit filmmateriaal, een 3D omgeving die door de computer wordt gegenereerd of een combinatie hiervan. 

In de bibliotheek staan diverse VR-video’s en programma’s. Behandelaren kunnen gebruik maken van alle therapieën en trainingen die in de online bibliotheek van Vrendle staan.

Virtual Reality (VR) brengt de buitenwereld naar de veilige setting van de therapieruimte. Door de meeslepende beelden denk je dat je daadwerkelijk in de getoonde wereld aanwezig bent. Niet voor niets wordt Virtual Reality ingezet voor onder andere therapie, training en ontspanning. 

Wat kost Vrendle?

Elke zorginstelling kan gebruik maken van Vrendle. Kleine of grote organisatie maakt niet uit. We werken met abonnementen zodat er zeker een passende oplossing voor iedereen tussen zit. Bestel Vrendle nu als pre-order en ga meteen aan de slag wanneer Vrendle lanceert. Neem contact op voor de actuele prijzen. 

Vrendle hardware pakket

  • Oculus Rift CV1 Virtual Reality bril
  • VR ready PC met windows licentie
  • Helpdesk en omruil garantie bij uitval
  • Persoonlijke aflevering en training
Met het vrendle leaseplan kun je direct starten met behandelen van clienten. Het systeem is plug & play en wij zorgen ervoor dat je account al vooraf is ingesteld.

Voor het gebruik van Vrendle beschik je over een aantal behandelingen.
Hoeveel behandelingen heb je maandelijks nodig?
350
per
maand

Extra opties

Extra hardware pakket

Bestaande uit een VR ready PC, Oculus CV1 virtual reality bril en monitor

Muis en keyboard

The Rapoo 8900P, an Advanced Wireless Mouse and Keyboard Set

50 Extra behandelingen

Deze zijn ook per maand vanuit de portal te bestellen
Logo Sensiks

Ervaar Vrendle ''sensorfied'' met de Sensory Reality Pod

Ervaar Vrendle met al je zintuigen in de Sensory Reality Pod. Door onder meer de geur-, temperatuur-, luchtstroom- en lichtfrequenties worden alle zintuigen gelijktijdig gestimuleerd. Het brein wordt hierdoor op nog meer punten geprikkeld dan bij enkel VR, waardoor de ‘’immersive’’ ervaring nog werkelijker voelt. Sensiks geeft het idee van de realiteit een hele nieuwe dimensie.

Sensiks.com

Is jouw organisatie klaar voor VR-behandelingen?

Is jouw organisatie klaar om met Virtual Reality aan de slag te gaan. Kom met ons in contact en wij helpen jullie met het integreren en implementeren van Virtual Reality. Compleet van A tot Z!

Neem contact op